Обновити м’які меблі

Ваше умеблювання має зношений вигляд? Деякі частини перестали справлятися з своїми функціями? Є чудовий спосіб зберегти життя вашим улюбленим частинам інтер’єру. Відновити  функціональність та обновити м’які меблі з радістю допоможе компанія «Kosair».

Обновити м’які меблі

 До наших послуг входить:

  • Реставрація і перетяжка м’яких меблів (заміна зовнішньої оббивки, ремонт фурнітури, деталей комплектації);
  • Ремонт пошкоджень на предметах умеблювання (заміна поролону, наповнювача, ремонт пружин);
  • Відновлення лакофарбного покриття;
  • Налаштування антикварних деталей, реставрація художнього розпису.

Основні етапи виконання обновлення м’яких мебельних предметів:

–  Розбір меблів на комплектуючі деталі.

–  Заміна чи ремонт внутрішніх складових – фурнітури та елементів, вийшовших з ладу.

–  Ремонт каркасу, відновлення функціональності.

–  Часткове або повне перетягування меблів. Замовник обирає тип та структуру оббивного матеріалу. Використовуються тканини, нешкідливі для здоров’я дорослих та дітей, з наявними сертифікатами  якості та безпеки. Замовляємо матеріал в Україні, Італії, Німеччині, Бельгії, Ізраїлі.

–  Збирання готової конструкції.

Майстерня «Kosair» багато років займається ремонтом та обновленням м’якого умеблювання. Довіряємо меблі клієнтів тільки відповідальним майстрам своєї справи. Використовуємо унікальні технології та професійне обладнання.

Практикуємо  унікальний сервіс реставрації пошкоджених предметів інтер’єру в будинку клієнта. Послуга користується попитом, тому що замовник бачить усі етапи виконання ремонтних робіт. Має змогу контролювати усі дизайнерські та кольорові рішення, вносити при необхідності корективи. Перед клієнтом відкривається можливість – переконатися в стовідсотковій якості виконання робіт майстрами.  Послуга незамінна, коли транспортування меблів є проблематичним через габаритність, крихкість предметів. 

Якщо ви вирішили обновити м’які меблі, співпраця з підприємством «Kosair» відкриває перед вами такі переваги:

  • Першокласний сервіс виконання;
  • Обережне поводження к кожним предметом;
  • Креативний підхід до справи, індивідуальні структурні рішення;
  • Гарантію на зроблену роботу.

Ми виконуємо реставрацію будь-якої складності та обсягу, повертаючи зношеним меблям красу та розкіш. Немає змісту відмовлятися від улюблених, зручних частин інтер’єру. Замінюючи деталі, ремонтуючи несправності – повернемо до життя ваше умеблювання.