Майстри з перетяжки м’яких меблів

М’які меблі з часом втарачають привабливість. На поверхні з’являються плями, потертості, вицвілі ділянки. Це не привід позбуватися від меблів і купувати нові дорогі вироби. Проблему ефективно вирішує перетяжка. Ця послуга повністю або частково замінює оббивку м’яких меблів, повертаючи їй яскраві кольори і привабливий зовнішній вигляд. Майстри з перетяжки м’яких меблів виконують роботу швидко і якісно, ​​заощаджуючи час і гроші клієнта.

Майстри з перетяжки м'яких меблів
Які роботи входять в перетяжку м’яких меблів

Перетяжка м’яких меблів включає в себе перелік робіт, які об’єднує одна мета — повернення привабливого зовнішнього вигляду, цілісності конструкції меблів і при необхідності створення додаткового декору. Майстер з перетяжки м’яких меблів виконує такі роботи:

  • Повна або часткова заміна оббивки.
  • Ремонт або заміна пружин.
  • Заміна внутрішнього наповнювача.
  • Відновлення каркаса.
  • Ремонт або заміна фурнітури, кріпильних елементів.
  • Створення додаткового декору.

Ці роботи здатні до невпізнанності змінити дизайн старих меблів. Перетяжка допоможе поєднати м’які меблі із загальним дизайном інтер’єру: підібрати потрібні кольори і фактури, додати декоративні елементи і розставити акценти.

Куди звернутися за перетяжкою м’яких меблів

Компанія Kosair — перевірений часом майстер з перетяжки м’яких меблів. За 10 років роботи фірма завоювала репутацію надійного виконавця. Фахівці Kosair допоможуть не тільки відновити зовнішній вигляд старих меблів, але і підібрати дизайнерські рішення для додання предметам інтер’єру сучасного вигляду.

Фірма працює тільки з якісними і сертифікованими матеріалами, пропонуючи широкий асортимент тканин для перетяжки. Серед інших переваг компанії – перетяжка та реставрація меблів, Київ, виклик майстра додому і виконання роботи прямо у клієнта, без перевезення предметів інтер’єру.

На виконану роботу надається гарантія, тому вам не доведеться переживати про довговічність нової оббивки. При необхідності проблеми усунуть на гарантійному обслуговуванні, а вам не потрібно буде витрачати гроші.

Багаторічний досвід роботи і репутація надійного сервісу робить компанію Kosair ідеальним партнером для ремонту і перетяжки меблів. Висока якість роботи в поєднанні з низькими цінами порадують найвимогливіших клієнтів.