Майстерня з перетяжки м’яких меблів

Перетяжка м’яких меблів — популярна послуга, здатна продовжити життя старих меблів і оновити їх дизайн. Коли виникає необхідність в такій роботі, оптимальним рішенням буде звернутися в майстерню з перетяжки м’яких меблів. Для такої роботи потрібні навички і досвід.

майстерня з перетяжки м'яких меблів
Коли потрібно робити перетяжку м’яких меблів

Меблі з часом псуються. На них з’являються плями, розтягується оббивка, тканина затирається, а колір стає тьмяним. Цю проблему легко вирішує перетяжка — оновлене покриття прибирає всі косметичні дефекти і відновлює меблі до стану нових.

При перетягуванні можна додати творчості і трохи змінити дизайн меблів, додавши нові декоративні елементи, змінивши колір або фактуру тканини. Якщо старі меблі зроблені з якісних і міцних матеріалів, наприклад, масиву дуба, то перетяжка виглядає краще покупки нових меблів з ДСП.

Головна перевага перетягування — економія коштів. Послуга обходиться дешевше, ніж покупка нових меблів. При такій економії оновлені предмети інтер’єру виглядають зовсім як нові і не поступаються знову придбаним диванам або кріслам.

Де замовити перетяжку м’яких меблів

Компанія Kosair — надійна майстерня з перетяжки м’яких меблів з багаторічним досвідом роботи. В роботі підприємство використовує тільки безпечні для здоров’я матеріали, що підтверджується відповідним сертифікатом.

Підприємство пропонує більше 2000 найменувань оббивної тканини від виробників з України, Італії, Німеччини, Бельгії, Ізраїлю. У цьому списку обов’язково знайдеться відповідний матеріал для ваших улюблених меблів.

Фірма працює як у власній майстерні з перетяжки м’яких меблів, так і виконує роботи на дому у клієнта. Це економить час і позбавляє від необхідності перевозити меблі з ризиком ушкоджень. Серед інших переваг компанії Kosair:

  • Швидке виконання роботи.
  • Підбір матеріалів з урахуванням побажань клієнта.
  • Багаторічний досвід роботи.
  • Перевезення меблів власним транспортом.
  • Гарантія на виконану роботу.

Ремонт і перетяжка меблів в майстерні Kosair надає всі переваги відновлення над придбанням нових меблів, які часто виявляються не найвищої якості. Відреставровані дивани та крісла, стільці і пуфики подарують вам ще багато позитивних емоцій після якісної перетяжки.